Categories
Uncategorized

Povoljnost za Šapčane: PROVERITE DA LI DUGUJETE ZA POREZ PREKO TELEFONA ILI KOMPJUTERA

Radi uštede vremena i efikasnijeg uvida u stanje poreskih obaveza za poreske oblike za koje je nadležna lokalna samouprava, Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Šapca, podseća da je poreskim obveznicima omogućeno korišćenje internet aplikacije za pregled poreskih prijava i proveru poreskog duga.

Jednostavnom registracijom na sajtu grada Šapca – stranica Odeljenja lokalne poreske administracije, obveznik dobija korisničko ime i lozinku na osnovu kojih može obaviti uvid u podnete poreske prijave, proknjižene uplate i stanje na računu.

Više informacija dostupno je na adresi www.sabac.rs

Zahtev za otvaranje korisničkog naloga može se podneti ovde.

Pregled statusa zahteva može se proveriti na stranici PROVERA STATUSA REGISTRACIJE (obavezno sačuvati identifikacioni broj prijave).

Obveznik koji je dobio korisnički nalog i lozinku, u aplikaciji može sam da promeni lozinku. Ako obveznik zaboravi ili izgubi lozinku koju je dobio ili sam odredio, mora doći isključivo u Gradsku upravu-Odeljenje lokalne poreske administracije, gde je izdat korisnički nalog i lozinka (lično ili ovlašćenom licu), kako bi mu bila izdata nova lozinka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *