Haos

ZELENOVIĆ NAPADA I SVAĐA ŠABAČKE PENZIONERE: Nepravedno ih optužuje, najstariji sugrađani uznemireni

Šabački penzioneri kažu da ih gradonačelnik Nebojša Zelenović svađa. Na ovo ukazuje potpredsednik gradskog udruženja, novinar Stevan Matić.

Čelni čovek Šapca je pred skupštinskog govornicom rekao da je udruženje penzionera isteralo kolege invalide rada na ulicu, što nije tačno. Pomenute organizacije već decenijama, kako se dalo čuti na licu mesta, funkcionišu pod istim krovom, i svima je neshvatljivo zašto je Zelenović izgovorio takvu neistinu.

– Totalnu neistinu je pretvorio u svoju tvrdnju, i ako se uzme položaj u kojem se nalazi gradonačelnik i težina reči, u nju gledaoci mogu da poveruju. Organizacija invalida rada u ovim prostorijama godinama egzistira, i nikada niko nije tražio bilo kakvu nadoknadu za to što egzistiraju ovde – rekao je Matić. 

Gradonačelnik Zelenović nastavio je da napada najstarije Šapčane, rekavši da udruženje radi pod patronatom SNS, što je ponovo izazvalo nevericu među članovima.

– Druga neistina je rečena sa govornice, da je gradsko udruženje penzionera pod mentorstvom SNS, što je totalna neistina. Da je rečeno da je pod mentorstvom PUPS, pa moglo bi se i nekako prihvatiti, s obzirom na to da je i ovo gradsko udruženje učestvovalo u formiranju PUPS 2005. godine – rekao je Matić.

Pogledajte prilog:

(Mačva Sky Info/KCN)