Nije uspeo da odigra predstavu

SERGEJ TRIFUNOVIĆ ZADRŽAN U BOLNICI: Pogledajte dramatičan trenutak kada glumca iznose na nosilima iz pozorišta (FOTO)

Glumac Sergej Trifunović zadržan je u bolnici nakon što mu je pozlilo na sceni. On je prevezen vozilom Hitne pomoći u Institut za kardio-vaskularne bolesti gde se sada nalazi

Podsećamo, glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave „Voz“ koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.
Sve je počelo uobičajeno, puna sala, glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović na sceni, a onda nakon pet minuta odlaze jedan za drugim sa scene i dugo se ne vraćaju.

Kad je krenulo komešanje, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspeva jer se ne oseća dobro i da moli publiku za razumevanje, te da mora da otkaže večerašnju predstavu.

 

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan deo publike je ostao da sedi na svojim sedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku, prenose novosadski mediji. Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

Večeras u Pozorištu mladih #NoviSad

Posted by mojnovisad.com on Недеља, 21. октобар 2018.

(Mačva Sky Info,Mojnovisad.com)