Embargo piše

NAROD TRAŽI KAŽNJAVANJE OTIMAČA BUDŽETA: Nebojše Zelenovića, Dušana Kostadinovića, Nemanje Pajića i ekipe

Antikorupcijski portal Embargo piše o novim dešavanjima u društveno-poličkoj realnosti grada Šapca.

Kako piše Embargo, u odbrani partijske „Don Dušanove šabačke tvrđave“, kao fol “ slobodarskog i demokratskog” grada, ne biraju se načini niti sredstva da se 18 godina duga tradicija „korupcije, muvačina, mažnjavanje para iz budžeta“ po svaku cenu sačuva!?

Embargo piše da je „podugačak spisak svih onih koji su se zaposlili u Upravu grada Šapca ili u neki od javnih preduzeća samo na osnovu partijske knjižice ili njene preporuke. Na ovaj način je iz budžeta grada Šapca nepovratno otišlo na desetine miliona dinara, ali ne iz džepova onih koji su ih zapošljavali nezakonito, nego iz džepova siromašnih građana Šapca“.

Embargo je već pisao o o slučaju Sovranija Čonjagića, Jelene Lazić… Spisak „udomljenih“ je zaista dug. Počev od bivšeg gradonačelnika Miloša Miloševića, pa transfer iz Zrenjanina „podobnog“ poreskog inspektora Slavka Rodića, Bojana Mladenovića, Miljana Ugrinića, Slađane Mišković, Gordane Gligorijević, Dragane Uglješić, Violete Šestić, Mirjane Ilić, Milisava Petrovića, Nikole Veselinovića, Valetine Gavrilović, Bojana Jankovića, Nade Simić,Ivana Tufegdžić, Marije Lazić, Ivane Katić, Ivana Đorđevića…

Partijska zapošljavanja podobnih su glavni stub nosač svega rečenog o čemu je verovatno budžetska inspekcija već mnogo toga i konstatovala, piše Embargo. Petrović, navodi ovaj portal, iako ima na raspolaganju „političke Viline konjice“, nije mogao da se osloni samo na kadrove iz ovog grada, već je posebno talentovane i dresirane uvozio iz drugih gradova.

Embargo zatim navodi primer Slavka Rodića…

Ceo tekst pročitajte ovde.

(Mačva Sky Info/Embargo)