Biser Bogatića

HEDONISTIČKI UGOĐAJ U TERMALNOJ RIVIJERI U BOGATIĆU: Provod i za decu i za odrasle (VIDEO)

Optšina Bogatić obiluje prirodnim bogatistvima, kulturno-istorijskom baštinom i prelepim manifestacijama koje su nepravedno zapostavljene u turističkoj ponudi Srbije. Portal Mačva Sky Info je pokrenuo projekat Biseri Bogatića kako bi upoznao javnost Srbije i Mačve sa potencijalima koje ova opština nudi i sa kojima može da se ponosi.

Danas vas vodimo u Termalnu rivijeru! 

Odavno je poznato da Mačva leži na termalnim vodama, ali se malo zna da se tople vode koriste i u rekretativno-turističke svrhe. Akva park Termalna rivijera već pet godina dočekuje goste svih 365 dana od jutra do ponoći.

Podignut je na jednom od najbogatijih termalnih nalazišta u Evropi.

Trebalo je da prođe 1.700 godina da trebalo da prođe se posle rimske banje ponovo koriste prirodne blagodeti na ovom području. Akva park koristi izuzetno kvalitetne izvore vode na kojima temepratura dostiže 75 stepeni Celzijusovih, a potom se rashlađuje u zavisnosti od  potrebe i  u zavisnosti od godišnjih doba.

Ove vode stvaraju hidro-hemijski i hidro-mehanički efekat na posetioce. Možete uživati u bazenima, hidromasažnim bazenima, toplim krevetima i pul barovima.

Tu je i specijalno dizajniran prostor za najmlađe posetioce koji obiluje raznim atrakcijama i toboganima. Uverite se sami kakav hedonistički ugođaj nudi Termalna rivijera!

Sadržaj je deo projekta „Biseri Bogatića“ koji je sufinansirala opština Bogatić.

(Mačva Sky Info)