Sve se realizuje po planu

ZA RADNIKE „JKP BOGATIĆ“ NEMA ODMORA: Vredni i tokom leta, NA TERENU SVAKOG DANA, radi se i PREKOVREMENO

Iako je avgust mesec godišnjih odmora, u Javnom komunalnom preduzeću „Bogatić“ radi se punom parom, čak i  prekovremeno!

Angažuju se i radnici na terenu i rukovodstvo, a sve da bi opština Bogatić bila uređena i funckionalna, a njeni meštani zadovoljni.

Aljoša Garibović vršilac dužnosti direktora JKP „Bogatić“ kaže za Mačva Sky Info da je snabdevanje pijaćom vodom bilo u kontinuitetu tokom celom leta i da je iznošenje smeća vršeno po redovnom rasporedu na celoj teritoriji opštine Bogatić uključujući i mesne zajednice. To je samo deo aktivnosti ovog preduzeća.

– Održavanje prve, druge i treće zone u Bogatiću je vršeno po utvrđenom rasporedu. J.K.P “BOGATIĆ” Bogatić je prvi put ove godine potpisalo ugovor sa lokalnom samoupravom, kojim je regulisano održavanje druge i treće zone u opštini Bogatić, što smatram vrlo korisnim za uređenost celokupne opštine, ali i vanrednog uređenja terena za održavanje sportskih i kulturnih manifestacija. Takođe, važno je za uvećan priliv sredstava preduzeću po osnovu potpisanog ugovora za izvršene radove – kaže Garibović. 

Aktivno se održavaju sva groblja, i ona kojim upravlja ovo preduzeće i ona u mesnim zajednicama na teritoriji Opštine Bogatić, za koja je potpisan ugovor sa opštinom.

 – Redovne aktivnosti su održavane i po osnovu uređenja deponija, kao i aktivnosti po osnovu zoohigijene, odnosno uklanjanje leševa uginulilh životinja. J.K.P “BOGATIĆ” Bogatić održava deponije na teritoriji opštine, a za sve navedene aktivnosti radnici preduzeća koji nisu u avgustu koristili pravo na godišnji odmor radili su i prekovremeno u toku radnih dana, kao i danima vikenda, kako bi se delatnosti preduzeća odvijale što redovnije – kaže Garibović. 

On ističe da su u avgustu raspisane dve javne nabavke, čija će realizacija omogućiti i povećanu tehničku opremljenost preduzeća u pogledu radnih mašina, što će biti od velikog značaja za još kvalitetnije pružanje usluga J.K.P “BOGATIĆ” Bogatić. To će, dodaje naš sagovornik, takođe uvećti budžet preduzeća.

(Mačva Sky Info)